2014 – Кампания: Защото СМЕ ХОРА!

Чрез благотворителната си кампания „Защото СМЕ ХОРА!” в подкрепа на възрастни и болни хора „Каритас България” успя да набере сумата от 57 243 лв. Благодарение на тези средства 408 възрастни хора получиха в рамките на три месеца и половина професионално обгрижване в домашна среда, предоставено от сътрудниците към Домашни грижи на Каритас.

Кампанията „Защото СМЕ ХОРА!” имаше за цел да подкрепи възрастни хора, страдащи от здравословни проблеми, породени от старост или от сериозни хронични заболявания. Хора, които имат нужда от наблюдение и грижи, но не могат да си позволят скъпо платени медицински манипулации и лечение. За тези възрастни хора „Каритас” вече повече от 12 години реализира услугата „Домашни грижи”, чрез която предоставя професионално комплексно обгрижване директно в домовете им.

Домашни грижи на Каритас осигуряват спокойствието на възрастния човек, че изживява старините си в своя собствен дом и че може да разчита на грижата и подкрепата на специалисти, които му помагат за подобряване и поддържане на здравословното състояние и достойно изживяване на старините. В грижа и обич. Защото СМЕ ХОРА!

Информационна брошура
Плакат
Радио спот