„Зарадвай баба и дядо“ – благотворителен спектакъл в подкрепа на възрастни хора

Спомняте ли си как усещахме топлината на дядовата къща, когато бяхме деца? И как се радвахме на вкусната храна, която баба ни приготвяше за нас? Това бяха едни невероятни детски спомени, които винаги ще пазим, нали?

Сега е време да се отблагодарим на възрастните си близки и приятели, които може би се чувстват забравени от света. Нека подкрепим нашите баби и дядовци и възрастните хора и да им помогнем да изживеят старините си достойно!

Победителят в Dancing Stars Австрия, Димитър Стефанин, заедно с очарователната българска водеща Натали Трифонова, организират благотворителен спектакъл в подкрепа на възрастните хора в България. Събитието се осъществява със съдействието на „Каритас България“ и с медийната подкрепа на „БТВ Медиа Груп“.

Сред участниците в благотворителния спектакъл ще бъдат звездният оркестър „The Secret Orchestra“, любимият на цяла България изпълнител Искрен Пецов и най-обичаната актриса Йоанна Темелкова.

В продължение на час и половина ще се насладите на уникален танцов и музикален спектакъл, придружен от незабравим урок по страстна салса.

70% от продажбата на билетите ще бъдат дарени в подкрепа на възрастни хора от 12 села и градове в България да продължат да получават здравни и социални грижи в своите домове от екипите от Домашни грижи на „Каритас“.

Не пропускайте този шанс да се потопите в изкуството на танца и едновременно с това – да направите промяна в живота на възрастните хора в България.

Ще се радваме да се видим на благотворителния спектакъл „Зарадвай баба и дядо“, който ще се проведе на:

12 април 2024 г. от 19:00 часа
в Общинския културен център „Красно село“,
гр. София, бул. „Цар Борис ІІІ“ № 41.

Цена на билета: 16 лв.
Може да го закупите оттук.