Твоята студентска бригада в Америка помага в България

„Интеграл“ стана наш партньор в мисията ни да помогнем на възрастните хора в България да изживеят старините си достойно. Чрез новата благотворителна инициатива на компанията „Пътят на грижата“, всеки, който се запише за бригада в Америка с „Интеграл“, става част от каузата и помага на възрастен човек, при това без да се обвързва с допълнителни финансови плащания.

За всеки подписан договор в периода 23.10.2019 г. – 15.05.2020 г., „Интеграл“ ще дари безусловно 20 лева за услугата „Домашни грижи на „Каритас“, благодарение на която 370 възрастни хора от 14 населени места в България получават професионални медицински и социални грижи, внимание и разбиране в своите домове, а с това и сигурност, че могат да изживеят старините си достойно.

Вярваме, че във всеки етап от житейския си път човек трябва да живее достойно, както  и че действията носят промяна, затова и обединихме усилия с „Интеграл“ в името на едно по-добро общество, в което възрастните хора ще могат да живеят спокойно, знаейки, че не са сами в трудностите, които изпитват и че има хора, на които могат да разчитат.

Бъдете част от нашата кауза. Нека вашата студентска бригада в Америка помага на възрастните хора в България, като им показва, че не са захвърлени и изоставени, че са грижа и мисъл за всички нас!