Служителите на „Синерджик“ дариха 2680 лв. в подкрепа на възрастни хора

Служителите на „Синерджик“ дариха 2680 лв. в подкрепа на възрастни хора, които получават грижи в своите домове от медицинските сестри и социалните помощници от центровете за Домашни грижи на „Каритас“. Средствата бяха събрани по време на Коледното парти, което „Синерджик“ организира за своите служители.

Дарението ще подпомогне мобилните екипи от центровете за Домашни грижи на „Каритас“ да продължават да посещават в домовете им възрастни хора от 13 села и градове в България и да им помагат – с професионални грижи, внимание и добро отношение, да изживеят старините си достойно.

„Синерджик“ е водещ партньор в областта на професионалните услуги, който предлага ефективни, оптимални и стратегически решения на клиентите си, отличавайки се със своята методология и подход за трансформация на бизнеса.

Благодарим на „Синерджик“ и на нейните служители, които подкрепиха каузата! Благодарим ви, че проявявате загриженост към възрастните хора и чрез подкрепата си показвате, че когато обединим сили и действаме заедно, можем по-лесно да облекчим страданието и да помогнем на едни от най-уязвимите хора днес да водят по-достоен живот!