1 лев, а всъщност спасен живот

Професионалните грижи и топлото, човешко отношение са пътят към достойно изживяване на старините ❤️, а стойността на 1-ия лев, който подрънква в джоба ви, може да стане безмерна, ако го дарите чрез SMS с текст DMS CARITAS на 17 777 (за всички мобилни оператори) и помогнете на възрастен човек.

Вашето дарение ще осигури нужните на възрастния човек медицински и социални грижи, предоставени директно в неговия дом от сътрудниците към Домашни грижи на „Каритас“. Освен че предоставят професионални грижи, сътрудниците на „Каритас“ се отнасят към възрастния човек с разбиране, внимание и с топло отношение и усмивка отнемат болката, разсейват самотата и осмислят монотонните и не леки дни на старостта му. Нерядко тe са единствените хора, с които той има контакт. И затова са и негови близки – онези, които ще подържат ръката му, ще му разкажат нещо и ще изслушат неговите думи.

Бъдете част от нашата кауза. Нека заедно помогнем на възрастните хора да изживеят старините си достойно. Защото СМЕ ХОРА и защото правото на достоен живот е изконно за всеки човек.

👉Освен с SMS с текст DMS CARITAS на 17 777 на цена 1 лв. за всички мобилни оператори, може да подкрепите каузата и като:

👉 Станете постоянен месечен дарител с дарение от 2 лв., чрез SMS с текст DMS CARITAS на номер 17 777 (за всички мобилни оператори).

👉 Дарите по банков път, с основание за плащане: Домашни грижи на Каритас:

РайфайзенБанк
IBAN: BG71 RZBB 9155 1060 1693 15
BIC: RZBBBGSF
Основание за плащане: Домашни грижи на Каритас
Титуляр на сметката: Каритас България

👉 Дарите онлайн чрез модула за дарение на сайта ни.

👉 Споделите тоази публикация с приятелите и близките си.

👉 Научете повече за кампанията „Защото СМЕ ХОРА“.

❤️ Благодарим ви, че помагаме заедно на възрастните хора да изживеят старините си достойно!