Партньорство в подкрепа на възрастните хора

„Летище София“ подкрепи каузата ни за възрастните хора и предостави възможност за поставяне на дарителска кутия на „Каритас“ на територията на летището.

Събраните чрез дарителската кутия средства ще се използват за предоставяне на здравни и социални грижи в собствените домове на нуждаещи се възрастни хора. Това става възможно благодарение на услугата „Домашни грижи на „Каритас“, която се извършва от мобилни екипи от медицински сестри и социални помощници. Те посещават възрастни хора от 14 населени места в България и помагат с професионални грижи на над 360 възрастни хора.

Услугата „Домашни грижи на „Каритас“ помага на възрастните хора да не губят надежда, вяра и достойнство, осъзнавайки, че не са сами в трудностите, които изпитват и че има хора, на които могат да разчитат.

Благодарим на „Летище София” и на всички, които чрез своя дарителски жест помагат на възрастните хора да изживеят старините си достойно. Вярваме, че жестовете на подкрепа трябва да бъдат споделяни и да бъдат свидетелство за това, че когато сме много и действаме заедно, обединени в името на една кауза, може да направим живота на възрастните хора в България по-добър, сигурен и спокоен. Защото СМЕ ХОРА и защото правото на достоен живот е изконно за всеки човек.

Освен чрез дарителската кутия, разположена на „Летище София“, може да изразите подкрепата си, като:

Изпратите SMS с текст DMS CARITAS на 17 777 на цена 1 лв. за всички мобилни оператори.

Станете постоянен месечен дарител с дарение от 2 лв., чрез SMS с текст DMS CARITAS на номер 17 777 (за всички мобилни оператори).

Дарите по банков път, с основание за плащане: Домашни грижи на Каритас, по следната банкова сметка:

РайфайзенБанк
IBAN: BG71 RZBB 9155 1060 1693 15
BIC: RZBBBGSF
Основание за плащане: Домашни грижи на Каритас
Титуляр на сметката: Каритас България

Дарите онлайн чрез модула на сайта ни.

Благодарим ви, че помагаме заедно на възрастните хора да живеят достойно, като им показваме, че не са захвърлени и изоставени, че са грижа и мисъл за всички нас.