2274 лв. в подкрепа на възрастни хора бяха набрани чрез дарителската кутия на „Каритас” на „Летище София”

„Летище София” е партньор на „Каритас България” в желанието ни да помогнем на възрастните хора да изживеят старините си достойно. Чрез дарителската кутия на „Каритас”, разположена на територията на „Летище София“, бяха набрани дарения на стойност 2274 лв.

Събраните чрез дарителската кутия средства ще се използват за предоставяне на здравни и социални грижи в собствените домове на нуждаещи се възрастни хора. Това става възможно благодарение на услугата „Домашни грижи на „Каритас“, която се извършва от мобилни екипи от медицински сестри и социални помощници.

Комплексните грижи, предоставяни от обилните екипи на „Каритас“, помагат на възрастните хора да изживеят старините си в своя собствен дом, сигурни, че не са сами и че има на кого да разчитат в своите ежедневни нужди.

Благодарим на „Летище София” и на всички, които чрез своя дарителски жест подкрепят възрастните хора! Благодарим ви, че помагаме заедно на възрастните хора да живеят достойно, като им показваме, че не са захвърлени и изоставени, че са грижа и мисъл за всички нас.

Всеки, съпричастен към каузата, може да изрази своята подкрепа ❤️, като:

👉 Изпрати SMS с текст DMS CARITAS на 17 777 на цена 1 лв. за всички мобилни оператори.

👉 Стане постоянен месечен дарител с дарение от 2 лв., чрез SMS с текст DMS CARITAS на номер 17 777 (за всички мобилни оператори).

👉 Дари по банков път, с основание за плащане: Домашни грижи на Каритас, по следната банкова сметка:

РайфайзенБанк
IBAN: BG71 RZBB 9155 1060 1693 15
BIC: RZBBBGSF
Основание за плащане: Домашни грижи на Каритас
Титуляр на сметката: Каритас България

👉 Дари онлайн чрез сайта ни и специално създадения за това модул.