Зарадвайте служителите си и подкрепете възрастен човек

2020 г. ни подложи на големи изпитания – на глобално, лично и професионално ниво. Пандемията, която ни сполетя, ни накара да преосмислим ценностите си, направи ни по-креативни и изостри уменията ни да се справяме в трудните ситуации. Припомни ни и едни от най-висшите ценности – да не изоставяме най-безпомощните, както и да показваме по-често признателността си към хората около нас.

Убедени в силата на човечността, ние, от „Каритас“ и „натурофис“, отново обединихме сили и сме готови да ви помогнем да зарадвате служителите си, като – едновременно с това – помогнете на възрастен човек.

Може да направите това, благодарение на инициативата „Корпоративен подарък с кауза“, чрез която всяка компания може да покаже на своите служители признателност, загриженост и чувство за единност, като ги зарадва с вкусни и красиви

ПОДАРЪЦИ С КАУЗА, които:

• съдържат селекция от премиум български продукти;
  • съобразени са с вашия бюджет;
  • доставени са безплатно да вашия офис;
  • поднесени са в луксозна опаковка;
  • подкрепят благотворителната кауза „Домашни грижи за възрастни хора“ на „Каритас“ – 10% от стойността на продуктите във всеки подарък ще бъдат дарени за каузата, благодарение на която възрастните хора получават медицински и социални грижи директно в своите домове, както и сигурност, че не са изоставени и забравени и че има хора, които мислят за тях и които са готови да им помогнат.

Зарадвайте своите служители и помогнете на възрастен човек! Поръчайте вашия ПОДАРЪК С КАУЗА, като се свържете се с „натурофис“: 089 489 0110, имейл: info@naturoffice.com. Поръчки се приемат до 30 ноември 2020 г.

Благодарим на „натурофис“ и на всички вас, които въпреки трудните времена, в които живеем, продължавате да проявявате внимание и уважение към служителите си, като едновременно с това – изразявате своята загриженост към възрастните хора в България!