MILKA дарява за каузата на „Каритас“ за възрастни хора

MILKA подкрепя възрастните хора, включени в програмата „Домашни грижи на „Каритас“, чрез кампанията си „Щастието е в това да даваш“, която ще протече в периода 2 -31 декември 2023 г.

Тази година каузата на „Каритас“ е включена в кампанията и всеки, който гласува за нея, ще помогне на над 500 възрастни хора от 12 села и градове в България да получават професионални здравни и социални грижи директно в собствените им домове.

Това става благодарение на медицинските сестри и социалните помощници от центровете за Домашни грижи на “Каритас”, които посещават възрастните хора в  домовете им и им помагат да се справят с предизвикателствата на старостта и болестта.

Подари добро и подкрепи възрастен човек, като гласуваш за „Каритас“ на сайта на кампанията: potursinejnostta.milka.bg.

MILKA ще дари 30 000 лв. за каузите на „Каритас“ и „За нашите деца“. Средствата ще бъдат разпределени между двете каузи с първоначално дарение от 10 000 лв. за всяка, а останалата сума ще бъде разпределена спрямо събраните за всяка от тях гласове.

Благодарим на MILKA и на всеки, който с гласа си, ще подкрепи възрастните хора в желанието и правото им да изживеят старините си достойно! Благодарим ви, че помагаме ЗАЕДНО!