Купи козунак – подкрепи възрастен човек

Доброто продължава и ни кара да бъдем още по-мотивирани в подкрепата, която оказваме. Въпреки трудностите, които срещаме в желанието ни да осигурим устойчивост на услугата „Домашни грижи на „Каритас“ и да продължим да помагаме на над 500 възрасти хора от 12 села и градове в България.

Днес добротворците са Ресторанти „Щастливеца“ и „Constantinoff RestoBar“, които ще подкрепят каузата с вкусните Великденски козунаци, приготвени в тяхната пекарна.

5 лева от стойността на всеки закупен козунак ще бъдат дарени за каузата, така че екипите на „Каритас“ да продължават да посещават в домовете им възрастните хора и да им помагат да се справят с предизвикателствата на старостта и болестта.

Купете вкусни козунаци с кауза, зарадвайте близките си и помогнете на възрастен човек!

Може да вземете козунаци от ресторанти „Щастливеца“ в София, Велико Търново и Стара Загора, както и от „Constantinoff RestoBar“ в София.

Благодарим на ресторанти „Щастливеца“, „Constantinoff RestoBar“ и на всички вас, които ще подкрепите каузата! Благодарим ви, че помагаме ЗАЕДНО на възрастните хора в България да водят по-достоен живот. Защото СМЕ ХОРА!