Корпоративен подарък с кауза

„Натурофис“ стана наш партньор в мисията ни да помогнем на възрастните хора в България да изживеят старините си достойно. За втора поредна година, фирмата подкрепя каузата „Домашни грижи за възрастни хора“ чрез инициативата си „Корпоративен подарък с кауза“.

„Корпоративен подарък с кауза“ предоставя възможността на фирми в България да зарадват своите служители и партньори с луксозни гурме подаръци за зимните празници. Подаръчните кутии съдържат италиански и български вина, както и голям асортимент от ексклузивни за пазара ни хранителни продукти.

Тези гурме селекции са представени в елегантна дизайнерска опаковка, а част от стойността на всяка закупена кутия ще бъде дарена за услугата „Домашни грижи на „Каритас“, благодарение на която 370 възрастни хора от 14 населени места в България получават професионални медицински и социални грижи, внимание и разбиране в своите домове, а с това и сигурност, че могат да изживеят старините си достойно.

Зарадвайте своите служители и партньори и помогнете на възрастен човек! За да поръчате Вашия гурме подарък, може да се обърнете към „Натурофис“: + 359 896 13 51 70, имейл: info@naturoffice.com.

Благодарим на „Натурофис“ и на всички вас, които проявявате внимание към служителите и партньорите си, като едновременно с това – изразявате своята загриженост към възрастните хора в България!