Избери, за да помогнеш: подкрепи възрастен човек

За поредна година „РайфайзенБанк” подкрепя каузата ни „Домашни грижи за възрастни и болни хора”, чрез дарителската си инициатива „Избери, за да помогнеш”.

Всеки, съпричастен към възрастните хора, може да изрази подкрепата си, като посети специално създадената страница на каузата и дари по някои от посочените там начини. Каузата може да бъде подкрепена и чрез SMS с текст DMS CARITAS на 17777 на цена 1 лв. за всички мобилни оператори.

Събраните средства ще подпомогнат медицинските сестри и социалните помощници към центровете за Домашни грижи на „Каритас“ да продължат да посещават болни възрастни хора в техните домове и да им помагат с професионални здравни и социални грижи, пряко съобразени с индивидуалните им нужди.

Освен с професионални грижи, сътрудниците на „Каритас“ помагат на възрастните хора с топлото си и приятелско отношение, с което отнемат болката, разсейват самотата и осмислят монотонните и не леки дни на старостта им.

Благодарим на „РайфайзенБанк”, че прегърнаха каузата ни. Благодарим и на всички вас, които чрез жеста на дарението ще изразите подкрепата си към възрастните хора. Благодарим ви, че помагаме заедно!