Корпоративен подарък с кауза: Истински заедно

За поредна година naturoffice подкрепя каузата ни „Домашни грижи за възрастни хора“, чрез инициативата си „Корпоративен подарък с кауза: Истински заедно“.

В новата хибридна реалност, в която виртуалният свят се слива с ежедневието, дигиталната комуникация на пръв поглед ни свързва повече от всякога, но в същото време физическият контакт с близки и колеги намаля драстично.

Ето защо, в тазгодишното издание на „Корпоративен подарък с кауза“, naturoffice обръщат внимание на човешките отношения в (пост)пандемичната реалност и поставят акцент върху завръщането на пълноценно прекараното време истински заедно!

Селекцията от продукти в подаръчните кутии са гурме изкушения в опаковки за споделяне и селекция от висококачествени български вина. Към тях са включени и разнообразни игри и комплекти за занимания по време на фирменото парти или за забавления със семейството в навечерието на светлите празници – комплект за украсяване на коледни курабии, комплект за приготвяне на греяно вино и други интерактивни изненади за изживяване и споделяне заедно!

Кутиите са съобразени с вашия бюджет, поднесени в лускозна опаковка с безплатна доставка до вашия офис и с възможност за изпращане до адресите на вашите получатели. ​

Чрез закупуването на „Подарък с кауза“, вие подкрепяте благотворителната кауза Домашни грижи за възрастни хора“ на „Каритас“.

Зарадвайте своите служители и помогнете на възрастен човек! Поръчайте вашия КОРПОРАТИВЕН ПОДАРЪК С КАУЗА, като се свържете се с naturoffice: 0894 890 110.

Благодарим на naturoffice и на всички вас, които въпреки трудните времена, в които живеем, продължавате да проявявате внимание и уважение към служителите си, като едновременно с това – изразявате своята загриженост към възрастните хора в България!