Дядо Коледа с кауза

Зарадвайте близките си за предстоящите празници, като им осигурите лична среща с Дядо Коледа, и подкрепете възрастен човек!

Как?

Като се включите в инициативата на Георги Симеонов, който вече няколко години се превъплъщава в ролята на Белобрадия старец, за да радва малки и големи. Но тази лична среща с Дядо Коледа е по-специална. Защото освен, че ще зарадвате близките си, ще усмихнете и възрастен човек.

Дядо Коледа с кауза

Георги влиза в ролята на Дядо Коледа с лична мисия – да подкрепи възрастни хора, на които сътрудниците от центровете за Домашни грижи на „Каритас“ помагат в ежедневните грижи за здравето и социалните им потребности.

Мобилните екипи на „Каритас“ посещават в домовете им над 300 възрастни хора от 13 села и градове в България и с подкрепата си им показват, че не са забравени и изоставени и че има хора, на които могат да разчитат.

Дядо Коледа ви очаква

Осигурете лична среща с Дядо Коледа за своите близки и внесете доза спокойствие в нелекото ежедневие на възрастен човек, като се свържете с Георги по телефона: 0988 318 904, или като му пишете съобщение във фейсбук.

Обиколката на Дядо Коледа ще продължи до 31 декември 2021 г., а населените места, през които минава, са: Горна Оряховица, Лясковец, Долна Оряховица и Велико Търново. Придвижването на Белобрадия старец става с любезната подкрепата на Дочо Рашков, който осигурява превоза.

Може да се срещнете с Белобрадия старец и на площад „Георги Измирлиев” в Горна Оряховица, където Венелин Георгиев ще запамети тази среща в прекрасна фотография.

Дарението за посещение е 5 лв., като събраната сума ще подпомогне медицинските сестри и социалните помощници от центровете за „Домашни грижи на „Каритас“ да продължават да посещават в домовете им възрастни и болни хора и да им помагат да изживеят старините си достойно.

Благодарим ви

Благодарим на Георги и на всички вас, които въпреки трудните времена, в които живеем, не спирате да проявявате внимание и уважение към близките си, като едновременно с това – изразявате своята загриженост към възрастните хора в България!