15700 лева в подкрепа на възрастни хора бяха събрани от кампанията на MILKA

Графика: Вяра Границка

15700 лева в подкрепа на възрастни хора бяха събрани от кампанията на MILKA „Щастието е в това да даваш“, която бе проведена в дните 2-31 декември 2023 г.

Дарените средства са в подкрепа на възрастни хора, включени в програмата Домашни грижи на „Каритас“. Мобилните екипи от медицински сестри и социални помощници на „Каритас“ помагат на над 500 възрастни хора от 12 села и градове в областите Плевен, Враца, Бургас, Пловдив и София.

За да осигурим комплексни домашни грижи на 1 възрастен човек за 1 месец, са нужни 90 лв. Дарените средства от MILKA ще подпомогнат специалистите на „Каритас“ да продължават да посещават в домовете им възрастни хора и да им помагат да се справят с предизвикателствата на старостта и болестта.

Благодарим на MILKA и на всеки, който с участието си в инициативата на компанията подкрепи възрастните хора в желанието и правото им да изживеят старините си достойно! Благодарим ви, че помагаме ЗАЕДНО!

П.П. Споделяме тази хубава новина днес, защото получихме дарението от кампанията „Щастието е в това да даваш“ в края на март 2024 г.