14 259 лв. е набраната сума за месец декември 2014 г. чрез кампанията „Защото СМЕ ХОРА!”

Следвайки мисията на Католическата църква да бъде в подкрепа на нуждаещи се хора, „Каритас” реализира кампанията „Защото СМЕ ХОРА!”.

Кампанията е в подкрепа на възрастни хора със здравословни проблеми, които се нуждаят от грижи, но не могат да си позволят скъпо платени медицински услуги. За тях „Каритас” вече повече от 12 години реализира услугата „Домашни грижи”, чрез която мобилни екипи от специалисти посещават възрастния човек директно в дома му и му оказват нужните грижи, съобразени с неговото здравословно състояние. Освен професионални грижи, сътрудниците на „Каритас”, предоставят топлина и човешко отношение, от които възрастният човек най-силно се нуждае.

За месец декември 2014 г. чрез кампанията „Защото СМЕ ХОРА” набрахме 14 259 лв., благодарение на които екипите към Домашни грижи на Каритас ще могат да продължат да предоставят професионални грижи и добро човешко отношение в домовете на нуждаещи се възрастни хора.

Усилията ни за популяризиране на каузата „Домашни грижи за възрастни и болни хора” и за привличане на партньори и дарители продължават. Защото вярваме, че само ЗАЕДНО можем да постигнем повече, така че да сме в още по-голяма помощ за възрастните хора в нужда.

Можете да станете част от нашата КАУЗА и да изразите съпричастността си към възрастните хора в нужда, като изпратите SMS с текст DMS CARITAS на 17 777 на цена 1 лв. за всички мобилни оператори. Ако желаете всеки месец да дарявате по 2 лв. или 5 лв. за каузата, то отговорете на автоматичния есемес от номер 17 777 с „Да”. Така ставате постоянен месечен дарител.

Може да ни подкрепите и като дарите онлайн или по банков път.

Нека заедно помогнем на възрастните хора да изживеят старините си спокойно. В грижа и обич.

Защото СМЕ ХОРА!