3 000 лв. събра инициативата на ресторанти „Щастливеца“ и „Constantinoff RestoBar“ в подкрепа на възрастните хора

3 000 лв. събра инициативата на ресторанти „Щастливеца“ и „Constantinoff RestoBar“ в подкрепа на възрастните хора, които получават грижи в своите домове от медицинските сестри и социалните помощници от центровете за Домашни грижи на „Каритас“.

Ръчно изработените в ресторантите вкусните Великденски козунаци, приготвени в тяхната пекарна. Вкусните изделия донесоха удовлетворението на закупилите ги от възможността да изненадат близките си и едновременно с това – да помогнат на възрастни хора.

Постъпленията от продажбата на празничните сладкиши – общо 3 000 лв., ще подпомогнат мобилните екипи към центровете за Домашни на „Каритас“ да продължават да посещават в домовете им над 500 възрастни хора от различни региони в България и да им помагат с професионални грижи, внимание и добро отношение да изживеят старините си достойно.

Благодарим на ресторанти „Щастливеца“ и „Constantinoff RestoBar“ и на всички, които със закупуването на вкусните изделия, подкрепиха каузата! Благодарим ви, че помагаме ЗАЕДНО на възрастните хора в България да водят по-достоен живот. Защото СМЕ ХОРА!

Инициативата на ресторанти „Щастливеца“ и „Constantinoff RestoBar“ се реализира в рамките на кампанията „Защото СМЕ ХОРА!“ на „Каритас България“.