„Натурофис“ дари 800 лв. в подкрепа на възрастни хора

Третото издание на инициативата Корпоративен подарък с кауза“, реализирана от Натурофис“, събра 800 лв. в подкрепа на възрастни хора, на които „Каритас“ помага.

Дарените средства ще подпомогнат мобилните екипи към центровете за Домашни грижи на „Каритас“ да продължават да посещават нуждаещи се възрастни хора в техните домове и да им помагат с професионални грижи за здравето и социалните им потребности.

Благодарим на „Натурофис“, че въпреки трудната ситуация, породена от Ковид-19, която засегна и тях, не се отказаха от желанието да помагат на възрастните хора и показаха, че съпричастността, загрижеността и добротата са основните пътеводители във времена на бури.

Благодарим и на всички вас, които станахте част от „Корпоративен подарък с кауза“, и зарадвахте служителите си с красивите подаръчни гурме кутии, приготвени от „Натурофис“, като едновременно с това – изразихте своята загриженост и към възрастните хора в България!

Благодарим ви, че помагаме заедно!

Всеки, съпричастен с каузата, може да изрази подкрепата си, като:

  • Изпрати SMS с текст DMS CARITAS на 17 777 на цена 1 лв. за всички мобилни оператори.
  • Стане постоянен месечен дарител с дарение от 2 лв., чрез SMS с текст DMS CARITAS на номер 17 777 (за всички мобилни оператори).
  • Дари по банков път, с основание за плащане: Домашни грижи на „Каритас“:

РайфайзенБанк
IBAN: BG71 RZBB 9155 1060 1693 15
BIC: RZBBBGSF
Основание за плащане: Домашни грижи на „Каритас“
Титуляр на сметката: „Каритас България“

  • Дари онлайн чрез модула на сайта ни.