„БНП ПАРИБА ЛИЧНИ ФИНАНСИ“ дари на „Каритас“ техника и офис мебели

„БНП ПАРИБА ЛИЧНИ ФИНАНСИ“ дари на „Каритас България“ 55 комплекта офис техника (лаптопи и настолни компютри с монитори, клавиатури, мишки) и голямо количество офис мебели (шкафове, гардероби, бюра, столове).

Благодарение на това дарение, ще бъде обновен интериорът на центрове на „Каритас Русе“, „Каритас Витания“ и „Каритас София“, намиращи се в Плевен, Белене, Малчика, Раковски, Житница, Белозем, София, Малко Търново, Пловдив, Баня, Куклен и Бургас.

С дарените мебели, компютри и лаптопи ще се създаде по-уютна среда за работа с уязвимите хора, на които сътрудниците на „Каритас“ ежедневно помагат, сред които: деца и младежи в риск, деца и младежи с увреждания, социално слаби хора и семейства.

Благодарим на „БНП ПАРИБА ЛИЧНИ ФИНАНСИ“ за дарението! Благодарим ви, че заедно създаваме една по-добра среда, в която хората, изпитващи затруднения, ще могат да се чувстват по-приятно и с професионалната подкрепа на сътрудниците на „Каритас“ ще продължават да преодоляват препятствията по пътя си и ще постигат радостни мигове в живота си.

Прилагаме няколко снимки от центровете, които вече успяха да подновят интериора си благодарение на полученото дарение.