„Байерсдорф България“ дари 20 000 лв. в подкрепа на възрастни и бездомни хора

„Байерсдорф България“ дари 20 000 лв. на „Каритас“, чрез които организацията да продължи да помага на едни от най-уязвимите хора в настоящата пандемична ситуация –  възрастните и бездомните.

Медицинските сестри, социалните работници и доброволците на „Каритас“ помагат на възрастните и бездомните хора с храна и професионални здравни и социални грижи. Едновременно с това, сътрудниците на „Каритас“ помагат на тези нуждаещи се хора и с емоционална подкрепа, защото често страхът от това, че си сам, немощен и забравен, особено в ситуация на криза, е по-разрушителен от физическата болка.

Благодарим на „Байерсдорф България“, че застанаха до нас в тази трудна пандемична ситуация! Благодарим ви, че проявявате грижа и мисъл за нуждаещите се хора и чрез подкрепата си показвате, че когато обединим сили и действаме заедно, можем по-лесно да облекчим страданието и да помогнем на едни от най-уязвимите хора днес отново да се усмихнат!