Знам, че винаги когато имам нужда, мога да разчитам на тях

Миналата година пострадах сериозно с единия крак, получих варикозна язва, на мястото където дълги години си инжектирах хероина. Бях свършила парите. Не съм здравноосигурена, а трябваше всеки ден да ходя в болница да ми правят превръзка. Нямах никакви финансови възможности.

Единствените, които ми подадоха ръка в този момент, бяха служителите на мобилния кабинет на „Каритас”. Започнах да ги посещавам постоянно, сменяха ми превръзката, получавах и лекарства – аспирин и аналгин. Всеки път екипът се отнасяше с голямо внимание към мен. Правеха ми чай и кафе, можех спокойно да си поговоря с тях. В продължение на около 2 месеца и половина ги посещавах редовно.

Благодарение на техните грижи, раната на крака ми се оправи и започнах да се движа спокойно без патерица. Освен това, правя и изследвания за ХИВ при тях. Имам им пълно доверие и зная, че не биха ме подвели или излъгали. Знам, че винаги когато имам нужда, мога да разчитам на тях. Помагат не само на мен, а и на много хора със същите проблеми като моите.