Подкрепи възрастен човек

Бъдете част от нашата кауза! Нека заедно покажем на възрастните хора, че не са забравени и изоставени, че са значими за всички нас.

Повече за каузата, може да прочетете тук.

Дарение чрез SMS за всички мобилни оператори.

• Изпратете SMS с текст DMS CARITAS на 17777 на цена 1 лв. за всички мобилни оператори.

Ако сте в чужбина, може да изпратите дарителски смс, само ако имате номер, поддържан от някой от трите български оператора. В този случай, номерът, на който се изпраща есемесът, е + 359 17 777. Цената на есемеса ще бъде според фиксираната в договора Ви със съответния мобилен оператор цена за изпращане на есемеси.

• След като сте изпратили SMS, с текст DMS CARITAS на 17777 на цена 1 лв. за всички мобилни оператори, ще получите SMS с благодарност и запитване дали бихте искали всеки месец да дарявате за тази кауза по 2 лв. Отговорете на този SMS от номер 17777 с „Да“. С това ставате постоянен месечен дарител с дарение от 2 лв.

• След като, като постоянен месечен дарител, сте дарявали три месеца по 2 лева, ще получите отново автоматичен SMS, който ще ви попита дали бихте искали да увеличите сумата, като дарявате всеки месец по 5 лв. Отговорете на тнози SMS от номер 17777 с „Да“. С това ставате постоянен месечен дарител с дарение от 5 лв.

Дарение чрез банков превод

Благодарим ви, че помагаме заедно на възрастните хора!