Подкрепи възрастен човек

Бъдете част от нашата кауза! Нека заедно помогнем на възрастните хора да изживеят старините си достойно. Защото СМЕ ХОРА и защото правото на достоен живот е изконно за всеки човек.

Повече за кампанията ни в подкрепа на вързастни хора „Защото СМЕ ХОРА!“, може да прочетете тук.

Дарение чрез SMS за всички мобилни оператори.

  • Изпратете SMS с текст DMS CARITAS на 17777 на цена 1 лв. за всички мобилни оператори.

    Ако сте в чужбина, може да изпратите дарителски смс, само ако имате номер, поддържан от някой от трите български оператора. В този случай, номерът, на който се изпраща есемесът, е + 359 17 777. Цената на есемеса ще бъде според фиксираната в договора Ви със съответния мобилен оператор цена за изпращане на есемеси.

  • След като сте изпратили SMS, с текст DMS CARITAS на 17777 на цена 1 лв. за всички мобилни оператори, ще получите SMS с благодарност и запитване дали бихте искали всеки месец да дарявате за тази кауза по 2 лв. Отговорете на този SMS от номер 17777 с „Да“. С това ставате постоянен месечен дарител с дарение от 2 лв.

     

  • След като, като постоянен месечен дарител, сте дарявали три месеца по 2 лева, ще получите отново автоматичен SMS, който ще ви попита дали бихте искали да увеличите сумата, като дарявате всеки месец по 5 лв. Отговорете на тнози SMS от номер 17777 с „Да“. С това ставате постоянен месечен дарител с дарение от 5 лв.

Дарение чрез банков превод

Благодарим ви, че помагаме заедно на възрастните хора!